دیفن باخیا

لذت  نگهداری  گیاه با دیدن یک  جوانه ی تازه ، یک  برگ جدید ، یک  پاجوش کوچولو صد برابر میشه. حالا تصور کنید گیاهی رو که خیلی دوستش دارید و  تکثیر کردید و منتظر نتیجه اید. فکر کنم هر روز که از خواب بیدار میشید به  قلمه ها سر میزنید و دلتون یک اتفاق خوب میخواد

در پستهای قبل شرایط نگهداری  دیفن  باخیا رو کامل توضیح دادم و در پست بعدش مراحل قلمه زدن و کاشت قلمه رو به شما نشون دادم  

ضمن خوشامد گویی به دوستانی که تازه به جمع ما اضافه شدن ، پیشنهاد میکنم حتما آموزشهای قبل رو ببینید. آموزشها از  هایلایت صفحه به راحتی قابل دسترسی هستن

دیفن باخیا از دسته گیاهانی ست که تکثیر و جوانه زنی اون کمی زمان بره و من سعی کردم مرحله به مرحله رشد جوانه ها و تشکیل برگهای جدید رو در  فیلم به تصویر بکشم

و اما نکاتی در مورد تکثیر:

هر چند تکثیر هر گیاهی در فصلهای خاصی بهتر انجام میشه اما بجز در مواردی که مجبور به تکثیر گیاهان آسیب دیده هستیم ، انتخاب گیاه سالم و قلمه مناسب نقش بسیار مهمی در تکثیر داره . هر چه گیاه سالمتر و قلمه قویتر باشه ، شانس به نتیجه رسیدن تکثیر بیشتر میشه.

مواردی رو که اشاره کردم به همراه فراهم کردن شرایط  نور ،  دما ،  آبیاری مناسب و  رطوبت  محیطی لازم یا همون  شرایط  گلخانه ای که در بیشتر آموزشها با عنوان  کاور  کردن ازش اسم میبریم، تعیین کننده زمان ریشه دهی و جوانه زنی قلمه ست.

هر چه این شرایط ایده آل تر باشه شانس به نتیجه رسیدن تکثیر بیشتر و زمان نتیجه گیری کمتر خواهد بود.

در نطر داشته باشید استفاده از کود هربان باعث تامین همه عناصر مورد نیاز گیاه و خاک میشه و از هربان برای همه گیاهان میتونید استفاده کنید.

در ضمن استفاده از هربان در بستر کشت باعث تولید ریشه قویتر و سالمتر میشه

آموزش کشاورزی تکثیر ,قلمه ,میشه ,نتیجه ,باخیا ,گیاه ,دیفن باخیا ,تکثیر بیشتر ,نتیجه رسیدن ,رسیدن تکثیر ,رسیدن تکثیر بیشتر ,نتیجه رسیدن تکثیر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان مجتمع فنی حرفه ای Ali wwwmo کلینیک جراحی های زیبایی بلاگ و روزمره ها وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی | یونس صادقی نوشته ها ی شخصی ما دپ_عکس_متن_شاخ_بیوگرافی_پروفایل_تیکه_تنها_دلشکسته