دیفن باخیا
لذت نگهداری گیاه با دیدن یک جوانه ی تازه ، یک برگ جدید ، یک پاجوش کوچولو صد برابر میشه. حالا تصور کنید گیاهی رو که خیلی دوستش دارید و تکثیر کردید و منتظر نتیجه اید. فکر کنم هر روز که از خواب بیدار میشید به قلمه ها سر میزنید و دلتون یک اتفاق خوب میخواد
در پستهای قبل شرایط نگهداری دیفن باخیا رو کامل توضیح دادم و در پست بعدش مراحل قلمه زدن و کاشت قلمه رو به شما نشون دادم
ضمن خوشامد گویی به دوستانی که تازه به جمع ما اضافه شدن ، پیشنهاد میکنم حتما آموزشهای قبل رو ببینید. آموزشها از هایلایت صفحه به راحتی قابل دسترسی هستن
دیفن باخیا از دسته گیاهانی ست که تکثیر و جوانه زنی اون کمی زمان بره و من سعی کردم مرحله به مرحله رشد جوانه ها و تشکیل برگهای جدید رو در فیلم به تصویر بکشم
و اما نکاتی در مورد تکثیر:
هر چند تکثیر هر گیاهی در فصلهای خاصی بهتر انجام میشه اما بجز در مواردی که مجبور به تکثیر گیاهان آسیب دیده هستیم ، انتخاب گیاه سالم و قلمه مناسب نقش بسیار مهمی در تکثیر داره . هر چه گیاه سالمتر و قلمه قویتر باشه ، شانس به نتیجه رسیدن تکثیر بیشتر میشه.
مواردی رو که اشاره کردم به همراه فراهم کردن شرایط نور ، دما ، آبیاری مناسب و رطوبت محیطی لازم یا همون شرایط گلخانه ای که در بیشتر آموزشها با عنوان کاور کردن ازش اسم میبریم، تعیین کننده زمان ریشه دهی و جوانه زنی قلمه ست.
هر چه این شرایط ایده آل تر باشه شانس به نتیجه رسیدن تکثیر بیشتر و زمان نتیجه گیری کمتر خواهد بود.
در نطر داشته باشید استفاده از کود هربان باعث تامین همه عناصر مورد نیاز گیاه و خاک میشه و از هربان برای همه گیاهان میتونید استفاده کنید.
در ضمن استفاده از هربان در بستر کشت باعث تولید ریشه قویتر و سالمتر میشه
آموزش کشاورزی تکثیر ,قلمه ,میشه ,نتیجه ,باخیا ,گیاه ,دیفن باخیا ,تکثیر بیشتر ,نتیجه رسیدن ,رسیدن تکثیر ,رسیدن تکثیر بیشتر ,نتیجه رسیدن تکثیر منبع
درباره این سایت